UNESCO Haberleri

UNESCO haberleri ve güncel UNESCO gelişmeleri, UNESCO ile ilgili tüm video, UNESCO fotoğrafları ve UNESCO haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu'da bulunan derin bir tarihi geçmişe sahip Mahmutbey Camii Unesco'nun dikkatini çekmişti. Müjde verildi. Camide önümüzdeki yıl restorasyon çalışmalarına başlanacak.

KARABÜK

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yetişen kilosu 250 bin liraya yaklaşan safranda beklenilen rekolteye ulaşılamadı.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde belediye başkanlığı için aday olacağını açıklayan ünlü şarkıcı Hakan Peker çalışmalara başladı.

KARABÜK

Kilosu 250 bin liradan satılacak olan safran çiçek açmaya başladı

KARABÜK

Karabükün Safranbolu ilçesinde “Safranlı Yemek Yarışması” yapıldı.

ZONGULDAK

Zonguldaklı madenciler kazdığı Gordion Antik Kenti, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Dünya Mirası Listesi’ne alındı.

KARABÜK

Osmanlı Tarihi'nin izlerinin bulunduğu UNSESCO Miras Listesi'nde yer alan Karabük şehri Avrupa Komisyonu tarafından incelenecek.

GENEL

UNESCO tarafından yapılan "Okullarda akıllı telefon yasaklanmalı" uyarısı sonrasında tartışma konusu oldu.

KOZLU

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bulunan jeositler için çalışma başlatılacak. Zonguldak Kömür Jeoparkı Müdürü Sayın Gülsüm Yılmaz Ve Müdür Yardımcısı Arda Yılmaz...

KARABÜK

Dünya'ya satılan ve UNESCO mirası listesinde yer alan Dünya'nın en pahalı baharatı bu topraklarda yetişiyor.

ZONGULDAK

İstanbul- Ankara yolu üzerinde Ereğli- Kozlu arasında bulunan yumurta kayalar "UNESCO" jeositleri arasında yer alıyor.

KARABÜK

UNESCO Tarihi mirası arasında yer alan Osmanlı'nın kenti Karabük Safranbolu'da Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali, kortej yürüyüşüyle başlayacak.