Gerçekleşen görüşme, IrakÖğrenciler Derneği Başkanı Humam Al Azzawı ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Iraklı öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitenin uluslararası öğrencilere verdiği öneme vurgu yaptı. Rektör Özölçer, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirerek, ZBEÜ'deki eğitim süreçleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Iraklı Öğrencilerden Zbeü Rektörüne Ziyaret... Karşılıklı Destek Ve Teşekkürler... (2)

ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Görüşme sırasında Iraklı öğrenciler, üniversitedeki deneyimlerini paylaşma fırsatı bulurken, Rektör Özölçer de öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyerek değerlendirdi. Öğrencilere, eğitim hayatlarında başarılar dileyen Rektör Özölçer, onların üniversite yaşamlarını en iyi şekilde geçirmeleri için desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

ÖĞRENCİLERDEN REKTÖR ÖZÖLÇER'E TEŞEKKÜR

MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı! MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı!

Iraklı öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı Rektör Özölçer'e teşekkür etti. Gerçekleşen buluşma, ZBEÜ'nün uluslararası öğrencilere sağladığı destek ve iletişim köprüsünün güçlenmesine katkı sağladı.

Bu tür etkileşimler, üniversite yönetimi ile öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirerek kültürel alışverişi teşvik ediyor ve uluslararası öğrencilere ev sahibi ülkede kendilerini daha iyi hissetme fırsatı tanıyor.

İHA