Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Rabia Çıtaklı, annesi Şeyda Çıtaklı ve anneannesi Medine Küçükkuyu’ya uyurken bıçakla saldırmıştı.
 

Çıtaklı, annesi ve anneannesini bıçakladıktan sonra cesetlerinden parçalar keserek camdan dışarı fırlatmıştı. 

 Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri, dairenin kapısını kırarak eve girdiklerinde Rabia Çıtaklı'yı elinde bıçakla yakalanmıştı. Anne Şeyda Çataklı ile anneanne Medine Küçükkuyu’nun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Rabia Çıtaklı ise gözaltına alınmıştı.

Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

Kan donduran cinayet hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

ELLERİ KELEPÇELİ VE İÇ ÇAMAŞIRIYLA BULUNDU

Annesi ve anneannesini parçalayan Rabi Çıtaklı'yı olay yerine giden polis ekipleri gördüğünde gözlerine inanamadı. Çıtaklı sadece iç çamaşırı giymiş. elleri kanlar içinde sakince dururken bulundu. Çıtaklı'da dikkat çeken diğer bir detay ise ellerinin kelepçeli olmasıydı.

HER ŞEYİ BIÇAKLA YAPMIŞ

Olayla ilgili soruşturma devam ederken otopsi sonuçları da ortaya çıktı. Çıtaklı'nın annesini, anneannesini bir bıçak kullanarak öldürdüğü ve bir bıçak yardımıyla cesetleri parçaladığı ortaya çıktı.