KARÇEL A.Ş. yönetim kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda, Genel Müdürlük görevini yürüten Uygar Sezişer, görevini Süleyman Boyar'a devretti.

Karçel Kardemir (2)

Devir Teslim Töreni

Genel Müdürlük devir teslim törenine, ana kuruluş KARDEMİR A.Ş.'nin İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Karakuş ile Bağlı Kuruluş ve İştirakler Müdürü M. Halil Topcu da katıldı. Törende konuşma yapan Uygar Sezişer, görev süresi boyunca çalışma fırsatı bulduğu tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “KARÇEL A.Ş.'nin bugünkü konumuna gelmesinde katkıda bulunmak benim için büyük bir onurdu” dedi. KARDEMİR A.Ş. ve KARÇEL A.Ş. yönetimi, Sezişer'e değerli katkılarından dolayı teşekkür ederken, Boyar’a yeni görevinde üstün başarılar diledi.

Karçel Kardemir (4)

Süleyman Boyar'ın Deneyimi

Yeni Genel Müdür Süleyman Boyar, 20 yılı aşkın süredir çelik konstrüksiyon sektöründe üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Boyar, yurt içi ve yurt dışında birçok prestijli projede yer alarak sektörde geniş bir deneyim kazanmıştır.

Karçel Kardemir (3)

KARÇEL A.Ş.'nin Gelecek Hedefleri

Kediyi ezdi ve gitti! Kediyi ezdi ve gitti!

KARÇEL A.Ş., yenilikçi ve güçlü yönetim kadrosuyla Türkiye’nin lider çelik yapı fabrikası olma yolundaki kararlılığını bir kez daha vurguladı. Yeni dönemde, şirketin hem yurtiçinde hem de yurtdışında önemli projelere imza atarak sektördeki konumunu daha da güçlendirmesi bekleniyor.

Karçel Kardemir (1)

Ersin Turan

Karabük Haberleri

Editör: Aybüke Ünal