Dernek üyesinden üzücü haber! Dernek üyesinden üzücü haber!

Kdz. Ereğli ilçesinde bir çok mahalle daha asfaltla yüzü  görmezken Belediye Başkanı Halil Posbıyık, hiç ihtiyacı yokken oturduğu evin önünü bir kez daha asfalt döküyor.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde göz boyama ve şahsa hizmete devam… Kdz. Ereğli ilçesinde kenar mahalleler başta olmak üzere bir çok mahalle asfalta kavuşamazken Halil Posbıyık evinin yolunu hiç gerek olmamasına rağmen bir kez daha asfaltlıyor.

‘AYIPTIR, YAZIKTIR’
Ereğli’de Kavaklık, Hamzafakıflı, Göktepe, Dağlar, Kıyıcak, Çoraklaraltı, Bölücek ve kenar mahallelerde asfalt olmazken, bazı mahallelerde de kanalizasyon gideri bile bulunmazken Başkan Posbıyık’ın kendi evinin yolunu bozulmamasına rağmen yeniden asfalt dökmesi tepkilere neden oldu. 
İmza Gazetesine ulaşan vatandaş, asfalt dökülmesine karşı olmadıklarını ancak hiç asfaltla buluşmayan yollar ve kanalizasyonu bile yapılmamış mahalleler varken başkan Posbıyık’ın kendi evinin yolunu yapmasını ayıplayıp, “Ayıptır, yazıktır. Vatandaşın ödediği vergiler başkanın şahsi egosunu tatmin için değil hizmet için kullanılmalı. Mahallelere gel başkan mahallelere” dedi.