Melisa Vargas’ın herkesin aklına “Vargas Havayolları” olarak kazınan görüntüsünün ana figür olarak kullanıldığı “Filenin sultanları” heykeli muhteşem bir törenle açıldı.

Çaycuma Belediyesinin Oktay Olcay Yurtbay Caddesi üzerine diktiği “Filenin sultanları” heykeli muhteşem bir törenle açıldı. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak  Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlker Dinçay, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, çeşitli siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve sendikaların temsilcilerinin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Melisa Vargas’ın herkesin aklına “Vargas Havayolları” olarak kazınan görüntüsünün ana figür olarak kullanıldığı “Filenin sultanları” heykeli Zonguldak’ı ikiye böldü. Kimi vatandaş heykeli güzel bulurken, kimisi ise eleştirdi.

İşte heykele sosyal medya da yapılan yorumlardan bazıları!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’dan 19 Mayıs mesajı… AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’dan 19 Mayıs mesajı…