Akıllı, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nda görevli olarak Fransa'nın Lyon şehrindeki İnterpol Genel Sekreterliği'nde görev yaparken, geçici görevlendirme ile Gana'ya gönderilmişti.

I M G 0346

Gana'da Geçirdiği Rahatsızlık

Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce, Bolu'da FETÖ operasyonu! Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce, Bolu'da FETÖ operasyonu!

Gana'daki görevi sırasında böcek ısırması sonucu rahatsızlanan Akıllı, Türkiye'ye getirilerek Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Ancak 19 günlük tedavinin ardından hayatını kaybetti.

I M G 0352

Akıllı için Safranbolu'da Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Akıllı'nın yakınları ve çok sayıda protokol katıldı. Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri, İnterpol Başkanı, İnterpol Genel Sekreteri, Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri ve vatandaşlar, törene katılım gösterdi.

I M G 0354

Törenin ardından öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akıllı'nın naaşı aile mezarlığında toprağa verildi. Meslektaşları, sevenleri ve vatandaşlar, Akıllı'ya son görevlerini yerine getirerek dualarla uğurladılar.

İHA