ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, gece geç saatlerde sosyal medya hesabı üzerinden HDP'liler tarafından saldırıya uğradığını belirten bir paylaşım yapmıştı.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun mitingine gerçekleştirilen saldırının ardından paylaşım yapmadığı gerekçesiyle yoğun bir tepkiye maruz kalmıştı.

Tepkilerin ardından Sinan Oğan, gece geç saatlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendisine tepki gösteren Cumhurıyet Halk Partisi [CHP] destekçilerine karşı tepki göstermişti.

Oğan, yaptığı paylaşımda HDP'liler tarafından saldırıya uğradıklarını belirterek; ''Normal şartlarda son dakika karar değiştirip uçak ile Ankara’ya dönmeseydik saldırıya uğrayan konvoyda biz de olacaktık. Çok şükür can kaybı ve yaralanan yok ama seçim otobüsümüz bir miktar hasar aldı. Otobüsümüzü durdurmaya çalıştılar ancak aracımız durmayarak kurulan saldırı barikatını yarıp geçti. Otobüsü Jandarma bölgesine çektik.'' şeklinde tepkisini iletti.

Paylaşımın ardından bu sefer de Oğan'a; ''Hani görüntüler?, Hepiniz gizli Ak Partilisiniz'' şeklinde tepkiler geldi.

''BİZ BASIN TOPLANTISINDA AÇIKLAMAK İÇİN BEKLEDİK''

Tepkilerin ardından bölgeden video paylaşan Sinan Oğan, bugün öğlen saatlerinde saldırıya yönelik tutulan tutanağı ve saldırılan otobüsün görüntüsünü paylaştı.

Oğan, ''Seçim otobüsümüze yönelik Silvan’da yapılan saldırının tutanak ve videolarını istemiştiniz. Biz Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ziyaretimiz sırasında düzenleyeceğimiz basın toplantısında açıklamak için bekledik. Buyurun saldırının tutanak ve videolarının bir kısmı. Şimdi kınama yapabilirsiniz!'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de... Zonguldak'a yeni Müdür... Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de... Zonguldak'a yeni Müdür...

tutanak

zafert