Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi! Zonguldak Maden Müzesi'nde edebiyat ve sinema söyleşi etkinliği düzenlendi!

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde Zonguldak Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den mevcut belediye başkanı Ömer Selim Alan, Saadet Partisi'nden Cem Dereli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den Tahsin Erdem, Gökhan Yılmaz (Vatan Partisi), Kaya Adanır (İyi Parti), Fatih Keleş (Deva Partisi), Nilgün Sadıkoğlu (Zafer Partisi), Kenan Zeren (Yeniden Refah Partisi) yarışacak.

31 Mart seçimlerinde Zonguldak Belediye Başkanlığı için yarışacak adaylar, kent sakinlerinin tercihine göre belirlenecek.

21.02.2024 tarihinde Sizce Zonguldak Belediye Başkanı Kim Olmalı? başlığıyla başlattığımız anketimizde son durum şu şekilde;

Ankette ilk üç şaşırttı. Yeniden Refah Partisi adayı Kenan Zeren %35.8 (176 oy) Zafer Partisi adayı Nilgün Sadıkoğlu %35.8 (176 oy) ile eşit getirirken, mevcut Zonguldak belediye başkanı Ömer Selim Alan (AK Parti) %12.8 (63 oy) ile CHP'nin adayı Tahsin Erdem de %11.8 (58 oy) ile takip etti.

Sizde anketimize katılarak oy kullanabilir görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Anket


Sizce Zonguldak Belediye başkanı kim olmalı?

Ankete Katıl