TOKİ'den ayda yarım altın fiyatına ev satışı yapılacak! 120 ay vadeli konut satışı için son 5 gün

TOKİ tarafından yapılan yeni duyuruyla birlikte uygun fiyatlar üzerinden konut satışının yapılacağı duyuruldu. Başvuru için sadece 5 gün kaldı.

Son dönemde konut ve kira fiyatlarının artması, ev sahibi olmayı zorlaştırmış durumda. Bu durum, özellikle alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlar için ev sahibi olma hayalini güçleştiriyor. Ancak devletin destekli konut satışları, bu zorlu dönemde vatandaşlara yeni bir fırsat sunuyor.

Ilıksu’da kaza! Ekipler sevk edildi Ilıksu’da kaza! Ekipler sevk edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olarak yapılan yeni projeler sayesinde alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlar için ucuz ve kolay ödeme yöntemleriyle ev satışı gerçekleştiriliyor. Kura yöntemiyle gerçekleştirilen bu projeler bazı zamanlarda açık artırma yöntemiyle de ile de yapılabiliyor.

TOKİ'den Duyuruldu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşlara 120 ay vadeli konut satışı imkanı sunmaya devam ediyor. TOKİ tarafından 42 ilde toplamda 182 konut, açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Açık artırma 01 Ağustos 2023 Salı günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

Satışa sunulan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak ve fiyatları 554 bin TL'den başlayacak. Bu fırsatla ev sahibi olmak isteyenler, %25 peşinatla ve 120 ay vadeli ödeme seçeneğiyle konutlara sahip olabilecekler.

O Şehirlerde Satılacak

Satış yapılacak şehirler arasında Adana, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa gibi büyük şehirlerin yanı sıra birçok il bulunuyor. Başvurular ve teminat işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. şubeleri üzerinden gerçekleştirilecek. Ayrıca, açık artırma gününde de başvurular kabul edilecek.

konuts.jpg

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, TOKİ'nin resmi internet sitesi veya ilgili bankaları ziyaret ederek başvuru süreci hakkında detaylı bilgi alabilirler. Bu önemli fırsatla, ev sahibi olma fırsatı yakalayan vatandaşlar kolay ödemeler sayesinde sorun yaşamadan ödemeleri de gerçekleştirebilecek.