TTK iş başvuruları 26 Eylül 00:01'de başladı ve 29 Eylül'e kadar devam edecek. Resmi Gazete'de yayımlanan şartlara takılan vatandaş duruma isyan etti.

TTK iş başvurusu şartlarında" 18 yaşını tamamlamış, en az ilkokul mezunu ve başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 32 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Adayların, iş için başvuru yaptıkları ilde ikamet etmeleri" yer alıyor. 

Durum böyle olunca yaşa bir gün iki gün ile takılan vatandaş da duruma tepki gösterdi. "www.imzagazetesi.com"da  yayımladığımız "TTK'ya hayırlı olsun!" adlı haberimize yaşa takılan vatandaşlardan:

"İnsanların aklıyla oynuyorlar resmen yazık günah Bi insan ya 31 yaşındadır yada 32 yaşındadır gün almış almamış ne alaka ya saçmalık ibaretir böyle bişiy olamaz ya Benim kuzenim 31 yaşında 32 sinden gün almamış ama yazılamıyor e devlette bile gözüküyor 31 yaş olduğu 31 inden gün almış İlanda 32 sinden gün almamış olması lazım diyorlar ama saçmalık hep aklımızla alay ediyorlar halkımı helal etmiyorum Allah afetmez fitil fitil getirir elden ayak keser"

Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi! Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi!

"1992lilerin çoğunun hakkı yendi bence 31 yaşındaki genç 32 den gün almış diye başvuru yapamıyor haksızlık 7 8 ay bu ilanı bekledik biz"

"23 35olcakti bence Ocak çoğu kişinin hakkı yenildi"şeklinde tepki geldi. 

Aybüke Ünal