Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kırmızı renkli otomobilin cadde üzerinde durduğu ve bir kişinin köpeği araca indirerek evin kapısına bıraktığı görülüyor. Kişi, etrafı kontrol ettikten sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Üç Gün Boyunca Ölü Yavrularını Taşıdı!1 (1)

Ekrem Karaduman'ın Müdahalesi

Bir süre sonra hava almak için dışarı çıkan Ekrem Karaduman, evin önünde köpeği fark etti. Durumu Alaplı Zabıta Müdürlüğü'ne bildiren Karaduman, köpeğin yardıma ihtiyacı olduğunu belirtti. Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine haber verdi ve köpek, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

Üç Gün Boyunca Ölü Yavrularını Taşıdı!1 (2)

Köpeğin Durumu ve Tedavi Süreci

Yapılan kontrollerde, hamile olduğu anlaşılan köpeğin 3 gün boyunca ölü yavrularını karnında taşıdığı tespit edildi. Alaplı Belediyesi tarafından koruma altına alınan köpeğin tüm kontrolleri yapılarak tedavisine başlandı. Olay, hayvanseverler arasında büyük üzüntüye sebep oldu ve tepki çekti.

Üç Gün Boyunca Ölü Yavrularını Taşıdı!2

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İHA