Kdz.Ereğli Belediyespor geleneği bozmadı! Kdz.Ereğli Belediyespor geleneği bozmadı!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta küme düşmeme mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'a devre arasında katılan Ömer Şahbaş, Elmas TV'de Metin Kudu'nun sunduğu 90 Dakika programına katılarak kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Şenol Demir'den Barış Şeref dönemine kadar gelen süreci değerlendiren Ömer Şahbaş, "Ben devre arasında geldim. Ben buraya geldiğimden beri bir kopukluk vardı. Şenol hoca gerçekten çok iyi bir insan, çok yardımcı oluyordu bize. O da en sonunda farkına vardı zaten kulübe zarar verdiğinin. Gitmesi gerektiğini söyledi."

Şenol Demir ve Serkan Afacan'ın ayrılığının ardından Barış Şeref'in geldiği günden beri takımda olumlu bir hava yansıttığını ifade eden tecrübeli savunma oyuncusu Ömer Şahbaş, "Barış hocanın gelmesi zaten ekstra oldu. Barış hocanın isteği arzusu, takıma öyle bir elektrik verdiki o elektriği aldık zaten biz. Sonra da 2 haftada aldığımız sonuçlar ortada onun elektriğini aldıktan sonra." dedi.

ŞENOL HOCANIN GİTMEMESİ İÇİN OYNADIK
Ömer Şahbaş,"Ben devre arasında geldim. Ben buraya geldiğimden beri bir kopukluk vardı. Şenol hoca gerçekten çok iyi bir insan, çok yardımcı oluyordu bize. O da en sonunda farkına vardı zaten kulübe zarar verdiğinin. Gitmesi gerektiğini söyledi bunu Van maçına saklamıştı. Van maçında son mücadelemizi biz Şenol hoca için verdik, gitmemesi için. Yenilsek bile çok güzel bir aile ortamı kurduk biz o maçtan sonra."

"BARIŞ HOCANIN ELEKTRİĞİNİ ALDIKTAN SONRA ALDIĞIMIZ SONUÇLAR ORTADA"
Ömer Şahbaş, "Barış hocanın gelmesi zaten ekstra oldu. Barış hocanın isteği arzusu, takıma öyle bir elektrik verdiki o elektriği aldık zaten biz. Sonra da 2 haftada aldığımız sonuçlar ortada onun elektriğini aldıktan sonra."

HABER: Emre Sezer