Briç’in şampiyonaları belli oldu! Briç’in şampiyonaları belli oldu!

İmza Gazetesi web sitesinde "Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nu bekleyen tehlike" başlıkla yer alan yazımıza gelen iddia şaşırttı. 

Kimliği bilinmeyen bir vatandaş "Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nu bekleyen tehlike" haberimize yaptığı yorumla Zonguldak Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hakkında inalmaz iddia ortaya attı. 

Yeni göreve başlayan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'ndan yardım bekleyen ve sorununu dile getiren vatandaş:

"Sayın valimize hayırlı olsun. İnşallah kurumlara bir müdahale eder. Sosyal hizmetler müdürlüğünde yine şaşkınlık verecek olaylar yaşanıyor. Bodrum katta mesai saatlerinde uyuyan stajer elinde yastıkla kurumun içinde nasıl rahat dolaşabildi? Diğer stajerler harıl harıl çalışırken bu arkadaşın ayrıcalığı ne? Hangi birimdekilerle arası iyi olduğundan olayın üzeri kapatıldı? Engelli bakım birimindeki bir personel mesai saatinde müracaatçıya bağırarak hakaret edecek rahatlığı kimden aldı? Ayrıca ben bu dosyayla ilgilenmeyeceğim diyerek dosyayı masaya fırlatacak kadar ileri gitmiş! Bu olayında üzeri de örtülecek gibi görünüyor. Dezavantajlı kesime hizmet veren bir kurumda çalışan personelin vatandaşa vermesi gereken hizmeti bile isteye kesmesi sonucu idarenin tavrı merak konusu oldu." şeklinde haberimize yorum yaptı.