Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilisi, Zonguldak Spor  Basket 67 maçını izlemek üzere Zonguldak'a geldi ve yapılan istişarelerin sonucunda U-14 Erkek Basketbol Bölge Şampiyonası'nın Zonguldak’ta düzenlenmesine karar verildi.

Bu karar doğrultusunda Zonguldak, 6-8 Şubat 2024 tarihleri arasında 8 takımın mücadele edeceği U-14 Erkek Basketbol Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, Uzun yıllar sonra bir kıvılcım çaktıklarını ve şehire basketbol heyecanı getirdiklerini belirterek mutluluğunu dile getirdi.

Zonguldak’ta Basketbol Şampiyonası Düzenleneceğini Açıklayan Kanat Tan, Mutluluğunu Böyle Dile Getirdi

“ÖN AYAK OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ”

Şampiyonlar Ligi maçında Zonguldak Spor Basket 67 atkısı açtı! Şampiyonlar Ligi maçında Zonguldak Spor Basket 67 atkısı açtı!

Tan, “Basketbol Federasyonu yetkilisi Zonguldakspor  Basketbol maçına geldi. Yapılan istişareler doğrultusunda uzun yıllar sonra ilimize basketbol heyecanı kazandırdığımız, ön ayak olduğumuz için çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

“BİZ BİR KIVILCIM ÇAKTIK”

Uzun yıllar sonra Zonguldak’ta bir kıvılcım çaktıklarını vurgulayan Tan, “Spor, Süper Lig aşkı işte bu yuzden. Biz bu şehirde kıvılcım çaktık. Destek olun bize lütfen. Süper Lig demek şehrin Süper Lig’e çıkması demektir.” dedi.

“ŞEHRİN EKONOMİSİNE DESTEK OLACAKLAR”

Tan, 6-8 Şubat 2024 tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılacak olan U-14 Erkek Basketbol Bölge Şampiyonası turnuvasında 8 takımın yarışacağını, bu süreçte şehrin restoranlarını ve otellerini kullanarak aynı zamanda şehrin ekonomisine de katkı sağlayacağını belirtti.

Ayrıca Kanat Tan, paylaşımında Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Yüksel’e de teşekkür etti.

Kanat Tan’ın konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde;
"İşte bu yüzden. 
U-14 Erkek Basketbol Bölge Şampiyonası 

Belki en az 20 sene olmuştur.  

Basketbol Federasyonu yetkilisi Zongukdakspor Basketbol maçına geldi. Yapılan istişareler doğrultusunda uzun yıllar sonra ilimize basketbol heyecanı kazandırdığımız , ön ayak olduğumuz için çok mutluyuz.  

İşte bu 6-8 Şubatta 8 takım. Zonguldak gelecekler.  
Otelde kalacak , konaklama yeme içme şehir ekonomisine destek olacaklar. 

Spor , süper lig aşkı işte bu yüzden. 
Biz bu şehirde kıvılcım çaktık. Destek olun bize lütfen. 
Süper lig demek şehir süper lige çıkması demektir. 

Bu arada Zonguldak Beden Terbiyesi hakkını verelim. Başta Hakan Yüksel müdürümüze ve tüm çalışanlar başarılı çalışmaları meyveleri topluyorlar.  
Emeği geçen herkese teşekkür ederiz."

Emre Sezer

Editör: Aybüke Ünal