Geçtiğimiz yıl Karaelmas Mahallesi'nde yaşanan olayda, TTK'da çalışan 43 yaşındaki Mustafa Kurt'un ölümüyle ilgili cinayet davası devam ediyor. İş arkadaşı Sevilay K.’nın evine alacak meselesi nedeniyle gittiği sırada G.Ç. ile yaşanan tartışma sonucunda Mustafa Kurt sırtından bıçaklandı. Kurt'un hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Zonguldak ve Kastamonu dahil 7 ilde Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ katkılarıyla turne... Zonguldak ve Kastamonu dahil 7 ilde Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ katkılarıyla turne...

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sevgili oldukları iddia edilen G.Ç. ile Sevilay K.’nın cinayet öncesinde plan yaptıkları belirtildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla dava açılan çiftin yargılanması 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sürüyor.

G.Ç. ilk duruşmada tahliye edildi, ancak ikinci duruşmada Sevilay K.’nın daha önce psikolojik tedavi gördüğünü iddia etmesi üzerine mahkeme tedavi kayıtlarını talep etti. Tedavi gördüğünü iddia ettiği hastanelerden rastlanılmayan kayıtlar üzerine Sevilay K.’nın avukatı süre talep etti. Mahkeme, Sevilay K.’nın tutukluluğunun devamına, G.Ç.’nin ise adli kontrol tedbirinin sürmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.