Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak'ta yatırım yapmayı planlayan teknoloji girişimcileriyle The New Horizon Zonguldak Toplantısında bir araya geldi.

I M G 0323

Toplantı İstanbul'da Gerçekleşti

İstanbul Ataşehir Belediyesi Inovata Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Rektör Özölçer'in yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, ZBEÜ öğretim üyeleri ve girişimciler katıldı.

Toplantı kapsamında İstanbul'daki 70 girişimciye Zonguldak ili, ZBEÜ ve Zonguldak Teknoparkı hakkında bilgi verildi. Rektör Özölçer, ZBEÜ'nün büyüyüp gelişen ekosistemdeki katkılarına vurgu yaparak üniversite-sanayi iş birliğinin önemini vurguladı.

Projeler ve Patentler Tanıtıldı

Rektör Özölçer, toplantıda ZBEÜ'nün projeleri ve patentleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ise Zonguldak'ta gerçekleşen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler ile Teknopark ekosistemine ilişkin bilgilendirme sunumu yaptılar.

Toplantı, Rektör Özölçer'in tüm katılımcılara teşekkür etmesiyle sona erdi.

Mustafa Sarıgül’den Zonguldak mesaj! Mustafa Sarıgül’den Zonguldak mesaj!

İHA