Ak Parti Perşembe Belediye Başkanı Adayı Turhan Okumuş ve ekibinin, rakip siyasi parti ekiplerinin yollarını keserek olaylar çıkardığı öne sürüldü. Olayların Perşembe Jandarma Karakol Komutanlığı'nda son bulduğu ve olaylarla ilgili aday Turhan Okumuş ve ekibinin ifadesine başvurulduğu belirtildi.

Sosyal Medyada Zehir Zemberek Paylaşımlar

Özellikle sosyal medyada yaptığı sert açıklamalarla dikkat çeken Ak Parti adayı Turhan Okumuş'un, çıkan olaylar sonrasında paylaşımlarını kaldırdığı ifade edildi. Ancak, bu olayların seçimin nasıl etkileyeceği henüz netlik kazanmış değil.

Hükümet partisinden aday olmasının yanı sıra 25 yıllık bir eğitimci ve ekibinin karıştığı olaylar, seçim sürecine gölge düşürdü. Adayın, daha önceki mitinginde kullanmış olduğu tartışmalı ifadeler ve olaylara karışması, kendi seçmenleri tarafından da tepki çekmişti.

Adaya Bağlı Vatandaş Bayıldı

Bu olayların ardından Turhan Okumuş'un ekibinden olan Ayten Odacı isimli bir vatandaş, iddiaya göre Ak Parti Perşembe Teşkilat binasında bayılarak hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesine sevk edilen Odacı, tedavi altına alındı.

TMMOB Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu, Zaimoğlu'nun Demirtaş'a saldırısını kınadı! TMMOB Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu, Zaimoğlu'nun Demirtaş'a saldırısını kınadı!

HABER MERKEZİ

Çaycuma Haberleri