Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C grubunda mücadele eden sarı lacivertli ekip Çelikelliler Spor Kulübü, bugün sahasında konuk ettiği Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü’ne ligin ilk yarısının son maçında 75-56 yenildi.

Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın Çelikelliler Spor Kulübü, Zonguldak Site Spor Salonu'nda taraftar desteğinden yoksun çıktığı
Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü karşında maçın birinci periyoduna çok iyi başlamasına rağmen diğer periyotlarda güçlü rakibine üstünlük sağlayamayarak sahadan 75-56 mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. 

Whatsapp Image 2024 03 30 At 20.45.53

ONLAR DESTEK VERDİLER
Bu arada Çelikelliler Spor Kulübü’ne destek olmak amacıyla maçı 2004-2009 dönem Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, tanınmış iş insanı Mehmet Apaydın ile gazeteci Orhan Akyüz de izledi.

C GRUBU
C Grubu’nda yer alan 6 takım şöyle:
Çelikelliler Spor Kulübü, Eskişehir Gelişim Spor Kulübü, Ünsped Spor ve Kültür Kulübü, İTÜ, TÜSAŞ Spor Kulübü ile Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü. 

6 TAKIM FİNAL GRUBU’NA ÇIKACAK
Fikstürde 33 takım 6 gruba ayrılıyor. Statüye göre her gruptan ilk 4 takım yükselecek, iki play off turundan sonra 6 takım Final Grubu’na çıkacak. Final Grubu’nda her takım turnuva için belirlenecek ilde birbirleriyle 2’şer kez karşılaşacak.

Whatsapp Image 2024 03 30 At 20.45.53 (3)

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI
Ali Apaydın, Emre Can Yüksel, Eray Medetoğlu, İstemi Kümük, Laçin Köktürk, Mertay Ersoy, Oğuzhan Bayrak, Orhan Hamit Girgin, Rıdvan Atayan, Rıza Gökdeniz Cengiz, Şükrü Yapıcı ve Taha Deniz Kara.

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ’NÜN OYNADIĞI MAÇLAR VE FİKSTÜRÜ
Ligin ilk yarısında yaptığı 5 maçtan 2 galibiyet 3 yenilgiyle ayrılan sarı lacivertli ekip Çelikelliler Spor Kulübü’nün oynadığı maçlar ve fikstürü şöyle:

TFF'nin yetersiz karar mekanizması Türk futbolunu kirletti! TFF'nin yetersiz karar mekanizması Türk futbolunu kirletti!

Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 90
Çelikelliler Spor Kulübü: 95

Çelikelliler Spor Kulübü: 54
Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 73 

Çelikelliler Spor Kulübü: 66
İTÜ: 62

TÜSAŞ Spor Kulübü: 80
Çelikelliler Spor Kulübü: 46

Çelikelliler Spor Kulübü: 56
Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü: 75

İKİNCİ YARI MAÇLARI 

Çelikelliler Spor Kulübü: 
Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 

Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 
Çelikelliler Spor Kulübü: 

Çelikelliler Spor Kulübü: 
İTÜ:

Çelikelliler Spor Kulübü: 
TÜSAŞ Spor Kulübü:

Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü:
Çelikelliler Spor Kulübü: 

HABER: ORHAN AKYÜZ