Ödenen en yüksek bonservis ücretiyle transfer edilen 7 Türk futbolcuların bulunduğu listede farklı milli takımı seçenler bulunmamaktadır.

Hazırlanan en yüksek bonservis bedeli ile transfer edilen Türk futbolcu listesinde Spor Toto Süper Lig'den iki oyuncu bulunurken listenin zirvesindeki isim İspanyol ekibi Atletico Madrid’den bir diğer İspanyol ekibi Barcelona’ya 34 milyon Euro karşılığında transfer olan Arda Turan oldu.

Listenin ikinci sırasında ise Hollanda ekibi Feyemoord’dan Portekiz ekibi Benfica’ya 25 milyon Euro karşılığında transfer olan Orkun Kökçü bulunuyor.

Listenin üçüncü sırasında ise Almanya ekibi Bayer Leverkusen'den İtalya ekibi Milan'a 23.3 milyon Euro karşılığında transfer olan Hakan Çalhanoğlu bulunuyor.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Zonguldak Kömürspor açıklaması! "Peşini bırakmıyoruz" Deniz Yavuzyılmaz'dan Zonguldak Kömürspor açıklaması! "Peşini bırakmıyoruz"

Listenin dördüncü sırasında ise Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'dan İngiltere ekibi Everton'a 22.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Cenk Tosun bulunuyor.

Listenin beşinci sırasında ise Almanya ekibi Freiburg'dan İngiltere ekibi Leicester City'e 21.1 milyon Euro karşılığında transfer olan Çağlar Söyüncü bulunuyor.

Listenin altıncı sırasında ise İtalya ekibi Juventus'dan bir diğer İtalya ekibi Atalanta'ya 21 milyon Euro karşılığında transfer olan Merih Demiral bulunuyor.

Listenin yedinci sırasında ise Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den İspanyol ekibi Real Madrid'e 20 milyon Euro karşılığında transfer olan Arda Güler bulunuyor.