Barcelona Haberleri

barcelona haberleri ve güncel barcelona gelişmeleri, barcelona ile ilgili tüm video, barcelona fotoğrafları ve barcelona haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Avrupa Divan Kurulu’nun kararının ardından 2021’de konusu açılan ancak rafa kaldırılan Avrupa Süper Ligi tekrar gündeme geldi.

SPOR

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda biten İlkay Gündoğan, Barcelona ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

SPOR

Dünya futbolunda en yüksek bonservis ücretiyle transfer olan 7 Türk futbolcuyu sizler için listeledik.

SPOR

Real Madrid ve Barcelona başta olmak üzere Avrupa devlerinin peşinde olduğu Arda Güler'in gelecek sezon için tercihini yaptığı öğrenildi.

GÜNDEM

İddiaya göre İspanyol devi Barcelona milli futbolcumuz Arda GÜLER için Fenerbahçe'ye resmi teklif yaptı...

SPOR

Bu akşam Manchester City ile İnter arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final mücadelesi Hakan Çalhanoğlu için ayrı bir anlam taşıyor.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi finalini kazanması halinde İlkay Gündoğan, Şampiyonlar Ligini kazanan ilk Türk futbolcu ünvanına ulaşamayacak.

GENEL

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlük görevini sürdüren Andrea Pirlo, futbola geri dönüyor.

SPOR

Leo Messi'nin Suudi Arabistan ile imzaladığı sözleşme detayları açığa çıktı! Olaylı gezisiyle kadro dışı kalan Arjantinli futbolcunun kazancı herkesi şaşırtacak.