Fenerbahçe'de sergilediği futbolla göz dolduran Arda Güler, Avrupa transfer piyasasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Birçok kulübü peşine takan 18 yaşındaki oyuncu için en ciddi talip Barcelona. İspanyol devinin sportif direktörü Deco, genç futbolcunun transferi için İstanbul'a geldi. Burada Fenerbahçe yönetimiyle transfer görüşmeleri yapan Deco, resmi teklifi yaptı. İşte sözleşme detayları...

17.5 milyon euro serbest kalma bedeli bulunan yıldız oyuncu için kıran kırana bir yarış var.Fenerbahçe yönetimi ve taraftarlar da Arda Güler'in 1 sene daha takımda kalmasını istiyor.

Otomobil tutkunlarına müjde! Otomobil tutkunlarına müjde!

BARCELONA İSTANBUL'A GELDİ!
Avrupa piyasasında transferin gözdesi konumundaki futbolcuyu kadrosuna katmakta ısrarcı olan İspanyol devi Barcelona'dan flaş bir hamle geldi. Arda Güler'i bir süredir yakından takip eden Katalan ekibi, transfer için İstanbul'a geldi.

RESMİ TEKLİF YAPILDI!
Fotomac.com.tr editörlerinden Burak Şentürk'ün BarçaTimes'tan derlediği habere göre; İstanbul'a gelen Barcelona Sportif Direktörü Deco, Arda Güler için Fenerbahçe'ye resmi teklifini yaptı. 

Söz konusu habere göre, Barcelona, Arda Güler'in bonservisinin bir kısmını bu yıl, kalan büyük kısmını ise gelecek yıl ödeyecek.

1 YIL DAHA FENERBAHÇE'DE!
Arda Güler'in bonservisini alacak olan Barcelona, genç yıldızı 1 yıl Fenerbahçe'ye kiralayacak.