Öğrencilerin ve ailelerin bulunduğu piknik alanına gelen Ulupınar, masaları tek tek gezip vatandaşlarla sıcak bir atmosferde sohbet etti. Özellikle üniversite öğrencilerinin sorunlarını dinleyen Ulupınar, gençler için planladığı projeleri anlatarak onlara destek sözü verdi.

Özcan Ulupinar (1)-1

Çocuklara Tatlı Sürpriz

Ziyaret sırasında çocuklara yönelik tatlı bir sürpriz yapan Ulupınar, çikolata ve balon dağıtarak çocukların yüzlerini güldürdü. Vatandaşlarla samimi bir iletişim kuran Ulupınar, masalara oturup Devreklilerin görüşlerini alarak şikayet ve taleplerini dinledi.

Özcan Ulupinar (2)

Gelecek Projeler ve Taahhütler

Ulupınar, yaptığı konuşmalarda yeni mesire alanlarının yapılacağını, gençler için sosyal ve kültürel faaliyetlerin artırılacağını belirtti. "Bize güvenin, sizi geçmişte pişman etmedik, yine pişman etmeyiz" diyen Ulupınar, Devrek halkına hizmet taahhüdünde bulundu.

Seçim Öncesi Güçlü Bir İletişim

Seçim öncesi halkla doğrudan iletişim kuran AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar'ın ziyareti, vatandaşlar arasında olumlu yankı buldu.

Özcan Ulupinar (3)

Aybüke Ünal

TMMOB Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu, Zaimoğlu'nun Demirtaş'a saldırısını kınadı! TMMOB Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu, Zaimoğlu'nun Demirtaş'a saldırısını kınadı!

Devrek Haberleri