Özcan, seçimlerde 53 bin 881 oy alarak en yakın rakibine 24 bin 510 oy fark atmıştı.

Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen mazbata törenine Özcan'ın yanı sıra yeni seçilen CHP'li belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Mazbatasını Bolu Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdülkadir Müjde'den alan Özcan, törende yaptığı konuşmada, "İnşallah 7. mazbatamı Bolu'dan değil Ankara'dan alacağım" dedi.

A W177559 03

Özcan'ın ikinci kez Belediye Başkanı seçilmesi, partisi ve Bolu halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Yeniden göreve başlayan Özcan'ın, Bolu'ya daha fazla hizmet etmek için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceği belirtiliyor.

A W177559 02

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Özcan, "Bu benim 6. mazbatam. Önce onu ifade edeyim. 4 kez bu şehre hizmet etmek için milletvekili olarak seçilmiştim. 2. kez de belediye başkanlığı görevini üstlendik. Böylece Bolu Seçim Kurulundan aldığım 6. mazbatam bu. İnşallah 7. mazbatamı Bolu’dan değil Ankara’dan alacağım. Bu süreçte her daim yanımda duran örgütümüze, il başkanımıza, ilçe başkanımıza, değerli çalışma arkadaşlarıma ve tüm Bolu halkına şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah 2. dönemde hep birlikte daha güzel bir Bolu inşa edeceğiz" dedi.

19 yıllık cinayet aydınlatıldı! 19 yıllık cinayet aydınlatıldı!

A W177559 01

A W177559 05

İHA

Bolu Haberleri