Tanju Özcan Haberleri

Tanju Özcan haberleri ve güncel Tanju Özcan gelişmeleri, Tanju Özcan ile ilgili tüm video, Tanju Özcan fotoğrafları ve Tanju Özcan haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Zonguldak’a geldi

BOLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BOLU

Bolu'da Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde büyük bir başarı elde ederek ikinci kez Belediye Başkanı seçilen CHP'li Tanju Özcan, mazbatasını aldı.

ZONGULDAK

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Zonguldak'a tehdit gibi sözler. Başkan Özcan, “Kim mahkemeye verirse tüm hayvan severleri onun üzerine salarım”...

GENEL

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2024 yerel seçimlerinde bağımsız aday olacağını açıkladı.

GÜNDEM

2024 yerel seçimlerinde bağımsız olarak yeniden belediye başkan adayı olacağını açıklayan Tanju Özcan, “Bazı gelişmeler olabilir” dedi.

GENEL

CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı açıklamalarla Eren Erdem’i adeta topa tuttu!

GÜNDEM

Gazeteci Fatih Altaylı "Partiden birinin ihraç edilmesi gerekse hangisini ihraç edersiniz?" şeklinde yaptığı ankette çoğunluk Kılıçdaroğlu dedi.

GENEL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu istifaya davet ederek, ‘adalet ve değişim’ yürüyüşü yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’den kesin...

GENEL

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 Temmuz’da başlattığı "Adalet ve Değişim" yürüyüşünün son gününde, Anıtkabir’i ziyaret etti.

GENEL

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle ''Kesin ihraç'' istemiyle yüksek disiplin kuruluna sevkedilen Tanju Özcan, ''BAŞKALDIRIYORUM'' dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heykeli, Bolu'nun Dörtdivan ilçesine yapılması için Dörtdivan Belediyesi'nden yer gösterilmesi istendi.