Zonguldak, Bartın ve Karabük mutfağı Ark Of Tasta ağında yerini aldı! Zonguldak, Bartın ve Karabük mutfağı Ark Of Tasta ağında yerini aldı!

 Bartın merkezli 3 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.  

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bartın, Ankara ve Kastamonu illerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı. 
Şüphelilerin ikametlerinde, iş yerlerinde ve üzerlerinde yapılan aramada 14,93 gram metamfetamin maddesi, 7,83 gram esrar, 2,87 gram Sentetik Kannabinoid maddesi, 23 adet uyuşturucu hap, 1 adet kurusıkı tabanca ve şarjör, 4 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan cam aparat, 3 adet 7,65 tabanca fişeği, 1 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ve uyuşturucu maddelerin saklanması için kullanılan folyo bant ele geçirildi. 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

-İHA-