Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Teşkilatı'ndan mahalle muhtarlarına ziyaret Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Teşkilatı'ndan mahalle muhtarlarına ziyaret

Zonguldak’ın sevilen ismi 19. Dönem Milletvekili Ali Uzun’un 31 Mart 2024 seçimlerinde aday adayı olacağı konuşuluyordu ancak kendisi de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Bana henüz bir teklif gelmedi, ben işimin başındayım. Teklif geldiğinde sizlerle paylaşırım” demişti.

Aradan geçen zamanda bu konudaki sessizliğini koruyan Ali Uzun’un hangi partiden aday adayı olarak gösterilip seçime girmesi halinde en şanslı isim olacağı da dillerden düşmüyor. Vatandaşların da büyük sevgisini kazanan Ali Uzun’un özellikle AK Parti’den gelecek teklife göre aday olması bekleniyor ancak henüz bu konuda bir gelişme yaşanmadığı da gelen bilgiler arasında.

Mevcut Başkan Selim Alan’dan başka birinin başvuru yapmadığı AK Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son sözü söylemesi beklenirken ibrenin Selim Alan’dan yana olduğu ifade ediliyor. Zonguldak  kamuoyu da hangi ismin açıklanacağını merakla bekliyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Ankara ziyaretinde Ali Uzun’u ziyaret etmiş ve bu fotoğrafla ilgili değişik yorumlar yapılmıştı. Bakalım daha başka ne gibi gelişmeler yaşanacak. Haber-Yorum: Mustafa Emen