Basının ve Zonguldak’ın sorunlarının ele alındığı ziyarette Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen yaptığı konuşmada şunları söyledi. 
“Öncelikle ben değerli basın mensubu arkadaşlarımızın basın bayramını yürekten kutluyorum.  Tabii ki zor şartlar altında onurlu bir görev yapıyorsunuz basın özgürlüğü adına değişen farklı bir şey yok. Sadece seneden seneye 24 Temmuz’u basın bayramı olarak kutluyoruz. Gazetecilik günümüzde çok farklı bir yerlere geldi. Gazeteler tek çatı altında tek gazete olarak çıkarılmaya başlandı. İnternet gazeteciliği ön plana çıktı ve mevzuatlar değişti. Bu değişik şartlar altında meslektaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmaktadır. Bu vesileyle günümüzde bizleri ziyaret eden önce sayın Valimize Emniyet Müdürümüze, değerli Jandarma Komutanımıza, Sahil Güvenlik Komutanımıza ve Dernekler Müdürümüz Gülden Ak’a KGD Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hoş geldiniz diyorum. Biliyorsunuz 13 sene önce Belediye kültür merkezinde (BKM)de derneğimiz faaliyet gösteriyordu. 4 ay önce yeni dernek binamıza taşındık ve artık buradayız Daha geniş ve güzel bir yere taşındık. 24 Temmuz basın bayramında bizleri ziyaret eden tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor ve çok teşekkür ediyorum.” dedi.

WhatsApp Image 2023-07-24 at 13.22.02
Daha sonra söz alan Vali Mustafa Tutulmaz günün anlam ve önemine binaen şunları söyledi.
“Bugün Basın Bayramı. Basın Bayramı, öncelikle kutlu olsun. Bu vesileyle Emniyet Müdürümüz, jandarma Komutanımız, sahil Güvenlik Komutanımız Dernekler Müdürümüz basın müdürümüz hep beraber sizleri ziyarete geldik. Öncelikle gününüz kutlu olsun. Hayırlı olsun. Meslek problemlerinin çözümüne vesile olsun. Öncelikle bunu ifade etmek istiyoruz. Tabii basın klasik basın olmaktan artık teknolojik gelişmelerin de etkisiyle değişmeye, biraz da dijital basına dönüşmeye başladı. Bunun da ilimizde de emarelerini görmeye başladık, işte gazeteler toplandı, tek bir gazeteye teke indi ve şu an itibariyle böyle çıkıyor. Tabii burada gerek dijital medya, gerek yazılı medyanın bir pastası var. Bu pastanın paylaşılması gerekiyor. Sayı burada fazla. Bu pay fazlalık da belirli bir sıkıntıyı da beraberinde getiriyor. Bunu yakinen görüyoruz. Sistemi döndürebilmekte zorlanıyorsunuz genelde basın camiası olarak ama bu zorluğa rağmen de mücadele ediyorsunuz. Bundan dolayı da sizleri özellikle kutluyoruz. Basın bayramınız tekrar hayırlı uğurlu olsun diyoruz.”

WhatsApp Image 2023-07-24 at 13.21.41
Daha sonra Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen Vali Tutulmaz’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek plaket taktim etti.
Diğer misafirlere de KGD Yönetim Kurulu üyeleri de birer plaket taktim ederek ziyaret sona erdi.

WhatsApp Image 2023-07-24 at 14.38.15

Sözleşmeli öğretmen atama başvurusu yayımlandı! O tarihte belli olacak! Sözleşmeli öğretmen atama başvurusu yayımlandı! O tarihte belli olacak!

WhatsApp Image 2023-07-24 at 14.31.55