Briç’in şampiyonaları belli oldu! Briç’in şampiyonaları belli oldu!

Başkan Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak'ta gerçekleştireceği etkinlikte ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtılacağını belirtti. Programın 10 Şubat Cumartesi günü saat 12.00'de Madenci Anıtı'nda düzenleneceğini kaydeden Güngör, Alaplı'dan katılmak isteyen vatandaşlar için özel araç tahsis edileceğini ifade etti.

Recep Tayyip Erdoğan-2

Güngör, seçimlere "Cumhuriyet'in 100 yılında 100 proje ile Alaplı'yı yeniden inşa" sloganıyla hazırlandıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak'a yapacağı ziyaretin önemine vurgu yaptı. Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her ziyaretinde Zonguldak'a müjdelerle geldiğini ve bu ziyaretin onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Başkan Güngör, tüm vatandaşları, özellikle Alaplılıları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya ve programlarına katılmaya davet etti. Ayrıca, etkinlik için 10 Şubat Cumartesi günü saat 12.00'da Otopark Meydanı'ndan araçların kaldırılacağını duyurdu. Programa tüm halkın davetli olduğunu belirten Güngör, birlik ve beraberliğin teminatı olan Cumhurbaşkanlarını karşılamaya çağırdı.

İHA

Zonguldak Haberi