Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt'un katılımıyla düzenlenen etkinlikte, beş yıl planlama programı da gerçekleştirildi.

KATILIMCILAR VE PROGRAM İÇERİĞİ

Alaplı Ak Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti İlçe Başkanı Altan Güngör, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Adayı Recep Ocak katıldı. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Alaplı'nın köyleriyle ilgili sorunlar ve talepler konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Ak Parti̇ Alapli (1)

SAFFET BOZKURT'UN AÇIKLAMALARI

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, muhtarları geceleri gündüzleri olmayan mesai arkadaşları olarak tanımlayarak, muhtarların vatandaşların iyi ve kötü günlerinde en yakınlarında bulunan kişiler olduğunu vurguladı. Bozkurt, muhtarların hakları ve çalışma şartlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geliştirildiğini belirterek, Alaplı'nın, Ereğli'nin, Zonguldak'ın ve tüm ilçelerin daha fazla hizmete kavuşturulması hedefini paylaştı.

Ak Parti̇ Alapli (3)

Kömürspor’lu taraftarların gözü saat: 20:00’da Kömürspor’lu taraftarların gözü saat: 20:00’da

ALTAN GÜNGÖR'ÜN DEĞERLENDİRMESİ

Ak Parti İlçe Başkanı Altan Güngör, Alaplı'yı daha iyi ve güzel bir hale getirebilmek için muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade etti. Muhtarlarla yapılan buluşmanın, köylerin ihtiyaçları üzerine fikir alışverişinde bulunmak için önemli bir platform olduğunu belirtti ve muhtarlara teşekkür ederek başarılar diledi.

İHA

Zonguldak Haberleri