ZONGULDAK

Almanya'dan Kayabaşı Köyü'ne Ramazan İftarı

Almanya'da faaliyet gösteren Kayabaşı Köyü Derneği, Ramazan ayı vesilesiyle Çaycuma ilçesine bağlı memleketleri Kayabaşı köyünde unutulmaz bir iftar programına ev sahipliği yaptı.

Abone Ol

Almanya'daki faaliyetlerini sürdüren Kayabaşı Köyü Derneği Yönetim Kurulu, Çaycuma ilçesine bağlı Kayabaşı Köyü'nde düzenlediği iftar yemeğiyle köy halkını bir araya getirdi. Programa, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adnan Tıska ve Almanya Kayabaşı Köyü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile köy halkı yoğun ilgi gösterdi.

Teşekkürler ve Dostluk İfadeleri

Katılımcılardan Adnan Tıska, "Almanya'da bulunan Kayabaşı köyü derneğinin köyümüzde düzenlediği iftar programına katılım sağladık Allah kabul etsin dernek başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. Programın hem Almanya'da hem de Kayabaşı Köyü'nde birlik ve beraberliği pekiştirdiği vurgulandı.

Derneğin Çeşitli Faaliyetleri

Almanya'da bulunan Kayabaşı Köyü Derneği'nin, sadece Ramazan ayında değil, yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediği ve hem Almanya'da hem de köylerinde birlik ve dayanışma ruhunu canlı tuttuğu ifade edildi.

HABER MERKEZİ

Çaycuma Haberleri