Kastamonu'da dün gece etkili olan sağanak yağışın ardından hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi, sokakları buz pistine çevirerek vatandaşları zor durumda bıraktı.

Buzlanma Nedeniyle Trafik Kazaları

Sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar, buzlanan yollarda yürümeye çalışırken kazaların yaşanmasına neden oldu. Trafik kazalarına sebep olan buzlanma, vatandaşları yürürken dengelerini kaybetmelerine yol açtı.

I M G 0127

Belediye Ekiplerinin Mücadelesi

Kastamonu Belediyesi ekipleri, gece saatlerinden itibaren buzlanmayı önlemek amacıyla cadde ve sokaklarda tuzlama ve buzlama çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ekiplerin yoğun mesaisinin devam ettiğini ve özellikle ana arterlerde tuzlama çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirtti.

Başkan Vidinlioğlu'nun Uyarısı

Başkan Vidinlioğlu, yazılı açıklamasında, "Tüm hemşehrilerimin dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle hatırlatmak istiyorum" dedi.

I M G 0126

Fatura tartışması cinayetle sonuçlandı! Fatura tartışması cinayetle sonuçlandı!

Vatandaşların Zor Anları Görüntülendi

Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, ayakta zor durumda kalan vatandaşların buzlu zeminde kayarak düştüğü anlar dikkat çekiyor. Bazı vatandaşlar ise buzlu yolda ayakkabılarını çıkarıp çoraplarıyla yürümeye çalışarak denge sağlamaya çalıştı.

Kastamonu'da yaşanan bu zorlu hava koşulları, belediye ekiplerinin mücadelesi ve vatandaşların karşılaştığı zor anlarla birlikte şehirdeki günlük yaşamı etkilemeye devam ediyor.

HABER MERKEZİ