Zonguldak'ın Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile geçmişten beri yıldızı barışmayan CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, ilçe başkanlığı seçimlerinin yanı sıra Ankara'da da Posbıyık'lara karşı kulis çalışmalarını yürüttüğü öğrenildi.

eylem ertuğ ertuğrul açıklama 2

Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir 59 yaşında... Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir 59 yaşında...

EYLEM ERTUĞRUL, POSBIYIK LARA KARŞI...

8 Ağustos'ta yapılacak CHP Kdz. Ereğli kongresi öncesi delege kapma yarışı devam ederken ilçe başkanı aday belirleme süreci de devam ediyor. 

Milletvekili Ertuğrul'un Posbıyık'ın karşısında kim olacaksa onu destekleyeceği belirtilirken 2 isim üzerinde yoğunlaştığı belirtildi. 

halilposbıyık

AİLE BELEDİYESİ!

Belediyeyi aile şirketi gibi yönettiği belirtilen Halil Posbıyık'ın CHP'yi de aile şirketi gibi yönetme isteği partilileri kızdırdı. 

Eşi Neriman Posbıyık’ı CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı yapmak isteyen Halil Posbıyık, “Eşe veto hakkı” durumundan dolayı B planı olarak Osman Yeniköy’ü ilçe başkanlığına hazırladığı öğrenildi.