Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası müjdeyi verdi. Seçim döneminde gençler için vergisiz telefon ve vergisiz bilgisayar sözü veren Erdoğan "vergisiz telefon ve bilgisayar" kabineden geçtiğini açıkladı. İşte vergisiz alınabilecek telefonlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite öğrencilerine "9 bin 500 lirayı aşmayan telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceklerini ve bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota da tanımlayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısında "Örgün etğitimdeki öğrencilerimize bilgisayar ve cep telefonu desteğini açıklıyoruz. 

Üniversiteli gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı aşmayan cep telefonu ve bilgisayar için toplamda 5 bin 500 lirayı geçmeyecek şekilde destek vereceğiz.
Cep telefonu için piyasa fiyatının yüzde 44,4'üne, bilgisayarlar için yüzde 16,7'si kadar tutarda destek sağlayacağız.

KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı Dönmez: "Üzerimize düşeni yapacağız!" KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı Dönmez: "Üzerimize düşeni yapacağız!"

Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz.
18 yaşına giren tüm gençlere 1 yıl süreyle geçerli Genç Kart vereceğiz, müze, sinema tiyatro, sinemadan ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecekler." şeklinde açıklama yaptı.