Zonguldak Belediye Başkanlığı için ilk profesyonel anket sonucu açıklandı! 

“3 SORUN-TALEP NİYE İLETİLMEDİ”
Sav, 10 Şubat günü Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişinin bundan önceki gelişleri gibi fırsat görülmesi gerekirken niye soruların iletilmediğini ve talepte bulunulmadığını sordu.

Önder Alkan’ın mutlu günü Önder Alkan’ın mutlu günü

“ZONGULDAK HAVALİMANI’NDA OLDUĞU GİBİ FIRSAT GÖRÜLMELİYDİ”
Zonguldak Havalimanı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2019 yılında yine yerel seçim öncesi Zonguldak’a geldiğinde talep edilmesi sonucu hayata geçirildiğini, Zonguldak-Filyos arasındaki yol ve tünellerin de ilk olarak Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile temas edilerek hayata geçirildiğini hatırlatan Osman Sav, “Siyasilerden ve STK başkanlarından bir girişim olsun diye özellikle bekledik ama hiçbir sorun-talepte bulunulmadığına şahit olduk.

Büyük bir fırsat kaçtı. Özellikle 3 sorun ve talebin iletilmesi durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla yerine geleceğine dikkat çeken Sav, Zonguldak-Ankara yolunun bir türlü bitmemesi, lavuar alanı altına otopark yapılmaması sorunları ile İstanbul’un Anadolu yakasından Zonguldak-Trabzon seferlerinin başlatılmasının talep edilmesi durumunda asıl müjdenin gerçekleşeceğine vurgu yaptı. 

ZONGULDAK BELEDİYESİ İÇİN İLK ANKET!
Zonguldak Belediyesi için 15 gün önce yapılan anketi açıklayan Osman Sav, bir adayın 4 puan önde olduğunu belirtirken kararsız ve sandığa gitmeyeceğini söyleyenlerin oranının yüzde 30 olduğuna dikkat çekti.