Belki tekrara düşüyorum ama anlamakta zorluk çektiğimden olsa gerek tekrar tekrar yazıyorum... Bundan sonra da yazacağım da...

 

Doğalgaz gelmediği için Dökme doğalgaz (yani lpg) kullanılan Bülent Ecevit Üniversitesinde doğalgazın 3 katı ödeme yapılıyor.

 

Yıllık toplam 1300 ton Dökme doğalgaz (yani lpg) yakılan BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Dekanlıkta, yıllık toplam 5.2 milyon lira ödeme yapılıyor.

 

Doğalgaz, dökme doğalgazdan 3'de 1 oranında daha ucuz olurken, her yıl yakıt parası olarak fazladan 3.5 milyon lira harcanıyor.

Son 3 yılda ortalama 800 tonu Hastane, 500 tonu dekanlık olmak üzere 1.300 ton harcandığı öğrenilen BEÜ Hastane ve Dekanlığının 3 yıllık toplam israfı 10,5 milyon lirayı geçiyor.

 

 Akmercan'ın BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin bulunduğu Esenköy'e doğalgaz getirmesi durumunda bölgedeki birçok işyeri ve konut ta rahat bir nefes alacaktı...

 

Akmercan; aynı Bakacakkadı beldesinde olduğu gibi getirmek için ek para istemiş...

 

He mi de 400 bin dolar!

 

Programa göre 2020'de doğal gaz gelmesine rağmen yine ipe un serildi ve doğal gaz gelmedi, getirilmedi...

 

Bakacakkadı'daki filmin sanki değişik versiyonu sahnede...

 

Bakacakkadı'da özel sektörden istenen "Ekstra para" Zonguldak'ın Kozlu beldesinde BEÜ(Devletten=Milletten) mi isteniyor?

 

Buna milletvekilleri, bürokrat, siyasetçiler nasıl oluyor da sessiz kalıyor?

 

BEÜ'nün borcunu görünce şaşırıp kızan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğalgazın gecikmesinden ve de doğal gaz hattının gelmesi için istenen "ekstra paradan" haberi olsa ne der, dersiniz!

 

Biliyorum;

 

Ama şimdilik söylemem!

 

 

                               

***

Çalışmalar başladı! Galericiler sitesine kavuşuyor! Çalışmalar başladı! Galericiler sitesine kavuşuyor!

 

https://www.imzagazetesi.com.tr/haber-adini-siz-koyun-beu-devletin-milletin-mali-deniz-adaletsizlik-tetikcilik-ve-ihanet-10499.html