Ereğli Belediyespor’da neler oluyor?
 

Tuzun Gizli Tehlikesine Dikkat! Tuzun Gizli Tehlikesine Dikkat!

Zonguldak’ın Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ereğli Belediyespor’da 2. Başkanlar savaşı yaşanıyor. Transferlerle ve takımın sorunlarıyla ilgilenmek yerine yöneticiler Bozkuş ile Katı birbiriyle uğraşıyor.

Ereğli Belediyespor’a 1,5 milyon lira bağışta bulunarak yönetime girerek As Başkan olan Akın Katı ile 1 milyon lira verip yönetime girerek Kulüp 2. Başkanı olan Halil Bozkuş’un, birbirlerini yeme yarışına girdiği iddia edildi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile araları bozukken 1 milyon lira vererek Ereğli Belediyespor yönetimine giren Bozkuş’un inşaatlarının belediye denetiminden uzak yükselmesi dikkat çekiyor. 

YÖNETİCİLER ARASINDAKİ KAVGA TİRÜBÜNE TAŞTI!
Halil Bozkuş’un sırf Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanı Akın Katı ile araları iyi olduğu için belediyede çalışan taraftar gruplarını Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a şikayet ettiği iddia edildi.

DERT ŞAMPİYONLUK DEĞİL!
Ereğli Belediyespor’da 2 yere nokta transfer yapılması gerekirken birbirleriyle uğraşan Bozkuş ve Katı’nın derdinin şampiyonluk olmadığını ifade eden taraftarlar, Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın tehlikeyi fark edip duruma el koyması isteniyor.