Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde işletmeci olarak bilinen Murat Şanlı, gelecekte şehrin kalkınması ve insanların refah seviyesinin artması için Fatih Mahallesi'nde muhtar adağlığını koydu. Şanlı, kararlı bir şekilde Fatih Mahallesi için çalışmalarına devam ediyor. Kozlu'yu daha yaşanabilir, güvenli ve mutlu bir yer haline getirmeyi hedefleyen Fatih Mahallesi muhtar adayı Şanlı muhtar olarak seçildiği takdir de ekibiyle Fatih Mahallesi için neler yapacağını açıkladı. 

Zonguldak Kozlu Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Şanlı (3)

Fatih Mahallesi Muhtar adayı Murat Şanlı'nın açıklaması:

"Yenilikler değişimle başlar... Çağdaş bir mahalle için aydınlık yarınlar için halka hizmet için ben ve ekibim oylarınıza talibiz. Mahallemizdeki tüm ana ve ara yolların yenilenmesi için çaba sarf edeceğiz. Seçimden seçime değil, ihtiyaç halinde anında müdahale etmek için tüm imkanlarımızı kullanacağız.

Zonguldak Kozlu Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Şanlı (1)-1

Mahallemizde bulunan parklara ve uygun görülen ara sokaklara mahallemizin ve çocuklarımızın güvenliği için kamera sistemlerinin kurulması planlanmaktadır. Gençleri spor ve sosyal aktivitelerle bir araya getirip güçlü bir bağ oluşturacağız. İnşallah gençlik platformu kurarak birlik ve beraberliğimizi daha güçlü hale getireceğiz.

Zonguldak’ta Cem Adrian rüzgarı! Zonguldak’ta Cem Adrian rüzgarı!

Mahalle halkının görüşleri alınarak belirlenen bir noktada pazar yeri kurulmasının öncüsü olacağız. Gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit edip dertlerini sıkıntılarını dinleyip, gerek valilik kanalından gerekse bir fon oluşturarak mahallemizde yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerinin dertlerine sorunlarına ortak olacağız.

65 yaş üzeri değerli büyüklerimizin evlerindeki temizlik ve bakım işlerini gerekli tüm yetkili mercilerle görüşerek ihtiyaçlarını giderilmesini sağlayacağız. Mahallemizin temizliği konusunda parklarımızın sokaklarımızın, gerek yıkama araçlarıyla gerek belediyemizin temizlik personeli ile yakından ilgilenerek sık sık temizliğini sağlayacağız.

Mahallemizde bulunan çok kıymetli hanımefendilere, ev hanımlarımıza yine mahallemizden öncüler seçip onların kontrolünde kermes programları düzenleyerek az da olsa aile bütçesine katkı yapmalarını sağlayacağız.

Cami derneğimizle beraber hareket edip mübarek gün ve gecelerde, Ramazan aylarında her yıl düzenlenen iftar programımızı daha kapsamlı profesyonel bir şekilde huzurlu ortamda gerçekleştirmek için cami derneklerimizle gerekli maddi ve manevi olanakları sağlayacağız.

Fatih Sitesi muhtar adayı olarak ekibimle gece gündüz çalışarak sizlere bu hizmetleri Allahü Teala'nın izniyle yapmaya azami gayret göstereceğiz. Oy namustur, verdiğiniz oylarınız hizmetlerimizle taçlandırılacaktır. Vereceğiniz oylar, yapacağımız hizmetlerin teminatı olacaktır. Ben ve ekibim olarak uzun yıllar sizlere hizmet etmeye çalışacağız. Fatih Sitesi'ndeki kortların sayısının artırılması ve gençlerimize sporu sevdirmek için belediyemizle koordineli bir şekilde çalışacağız."  

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri