Zonguldak, Bartın ve Karabük'te kaç konut satıldı? Zonguldak, Bartın ve Karabük'te kaç konut satıldı?

Şimdilerde gönüllülük esaslı yardım kuruluşu olan eski oyuncu ve manken Gamze Özçelik yıllarca önce o zamanki sevgilisi tarafından cinsel saldırıya uğramıştı. Cinsel saldırıyı gerçekleştiren  Gökhan Demirkol, Özçelik'in görüntülerini internete sızdırmıştı. 

Özçelik ile görüntülerini kayda alan ve görüntülerin internete sızdırılmasının ardından tecavüzle suçlanan Gökhan Demirkol; 10.5 yıl hapis istemiyle yargılanmış ancak yaklaşık bir yıl cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Gamze Özçelik'in cinsel saldırı olayında Kızılcık Şerbeti yıldızı Barış Kılıç'ın adı geçiyor!

Gamze Özçelik'in cinsel saldırı olayında Kızılcık Şerbeti yıldızı Barış Kılıç'ın adı geçiyor! (2)

Gamze Özçelik'in cinsel saldırı olayında Kızılcık Şerbeti yıldızı Barış Kılıç'ın adı geçiyor!-1O dönem Demirkol ile arkadaşlık eden Kızılcık Şebreti dizisinin Ömer'i Barış Kılıç "cinsel saldırıya ortak oldu" iddiası ile gündeme geldi. Tekrar gündeme gelen saldırı sonrası Özçelik'in avukatı olay hakkında açıklama yaptı. 

Kılıç, "Hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım. Bu iddiaların hiçbiri doğru değildir" sözleriyle bu iddialara tepki gösterdi. Hakkımda yazılıp çizilenler tamamen koca bir yalandır. Çok aptalca ve çok üzücü gerçekten. Biraz edep... İlle de edep..." sözleriyle olaya isyan etti. 

Aynı zamanda olay hakkında bir açıklama da diğer taraf olan Özçelik'in o zamanki davasında avukatlık yapan Fatih Volkan sosyal medyadan "18 yıl önce girdiğim davanın tek bir sanığı vardı. O da yargılandı. Antalya’da görülen ana davada Barış kılıç sadece tanık olarak dinlenilmiştir. Ben davalarımla ilgili demet veren bir avukat değilim. Ancak masum bir insana karşı yapılan bir iftiradan dolayı vicdanım rahatsız oldu." şeklinde açıklama yaptı.