Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıfı öğrencileri, meslek öğretmenleri ve idarecileri, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi ile Devrek ilçesindeki fabrikaları teknik ziyarette bulundu.

Okul müdürü Sadık Yaşar, öğrencilerin işletmelerde mesleki eğitim yapacakları ortamları tanıyabilmeleri ve fabrikadaki departmanları daha yakından gözlemleyebilmeleri amacıyla bu tür gezileri düzenlediklerini belirtti. Ayrıca, öğrencilerin okulda öğrendikleri teorik bilgilerin uygulama safhasını gözlemleyerek güncel teknolojiler ve makineler hakkında bilgi sahibi olmalarının önemine vurgu yaptı.

Okul Müdürü Yaşar, "Sanayicilerimizi ve fabrikaları eğitim paydaşlarımız olarak görüyoruz ve onlarla işbirliği içinde gençlerimizin mesleki anlamda donanımlı yetişmesini sağlamak istiyoruz. Bu nedenle, okulumuza destek olan ve işbirliği yapan tüm sanayicilerimize ve işverenlere teşekkür ederiz. Her yıl düzenli olarak bu tür gezileri planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Nuran ve Celan Gülşen MTAL ailesi adına yapılan açıklamada, Gersan A.Ş., Gökerplast, Elcab Kablo Fabrikası, Denko, Dinamik Raf, Akbaş Metal, Sandalye Fabrikası, Cilas Metal Teknik ve Kauçuk firmalarının başta fabrika yetkilileri olmak üzere, ziyarette öğrencilere rehberlik eden ve ikramlarda bulunan değerli müdür ve personellere teşekkürler sunuldu.

Hava durumu Zonguldak Alaplı: Hava nasıl olacak? Hava durumu Zonguldak Alaplı: Hava nasıl olacak?

Editör: İrem Karagöz