Aday Adayı Haberleri

Aday Adayı haberleri ve güncel Aday Adayı gelişmeleri, Aday Adayı ile ilgili tüm video, Aday Adayı fotoğrafları ve Aday Adayı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KOZLU

İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkan aday adayı oldu.

ZONGULDAK

AK Parti önceki dönem Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, partisinden Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ayhan Kazkondu, Ak Parti Devrek Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa ettiğini...

ZONGULDAK

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodoman görevinden istifa etti.

ZONGULDAK

AK Parti’de aday adaylığı başvuruları bugün sona erecek. Belediye başkanı adayları ise temayül yoklamasının ardından 31 Aralık’da açıklanacak.

KİLİMLİ

Zonguldak'in Kilimli ilçesinde bir partiden adaylık için ismi geçen kişi belediyeye yeni giren şirket içşilerini hedef aldı.

ZONGULDAK

CHP İl Başkanı Devrim Dural, aday adaylık sürecinin Bugün itibarıyla başladığını söyledi.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’de yerel seçimler için il, ilçe ve beldelerde belediye başkan aday adaylığı için başvurular yarın başlayacak.

ZONGULDAK
ZONGULDAK

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP’de şuanda 12 belediye başkan aday adayının olduğunu açıkladı.

EREĞLİ

CHP Zonguldak milletvekili aday adayı olan Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık'ın eşi Neriman Posbıyık milletvekilliği adaylığında sıralamaya girememesi münasebetiyle kamu...

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi aday adayları hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Milletvekili aday adaylarını titizlikle inceleyerek karara varacaklarını açıkladı.