AFAD Haberleri

AFAD haberleri ve güncel AFAD gelişmeleri, AFAD ile ilgili tüm video, AFAD fotoğrafları ve AFAD haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Saat 08.19'da merkez üssü Ege Denizi Kuşadası Körfezi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydan geldi.

GENEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bugün saat 16:04'te meydana gelen depremi duyurdu. İşte AFAD'ın son...

ZONGULDAK

AFAD’dan yapılan açıklamaya gören Çaycuma ilçesinde deprem meydana geldi. 

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, geçen 19 Kasım günü yaşanan şiddetli fırtına, Türk bayraklı yük gemisi Kafkametler Gemisi mendireğe çarparak battı.

KARABÜK

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde iki gündür kayıp olan yaşlı adama ulaşıldı.

ZONGULDAK

Türkiye genelinde, Emniyet, Jandarma, Sağlık, İtfaiye, Orman ve AFAD gibi acil yardım hizmetlerini içeren birimlere destek veren 112 Acil Çağrı...

ZONGULDAK

Kastamonu Jandarma Eğitim Alayında biber gazı patladı. Eski biber gazlarının patlamasıyla çok sayıda öğrenci gazdan etkilendi.

ZONGULDAK

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı.

GÜNDEM

Türkiye'de depremler devam ediyor. Marmara'daki depremin ardından Çankırı'da meydana gelen depremin ardından az önce de Hakkari'de deprem!

GÜNDEM

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

GÜNDEM

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

GENEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) resmi sosyal medya hesabından 10:55'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.