Alkol Haberleri

alkol haberleri ve güncel alkol gelişmeleri, alkol ile ilgili tüm video, alkol fotoğrafları ve alkol haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

İncivez Mahallesinde sokakta Alkol içerek çevreye rahatsızlık veren şahıslara polis ekipleri müdahale etti.

ZONGULDAK

Yaygın olarak tüketilen bir rakı grubunun ürünlerine bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 11 oranında zam yapıldı.

BARTIN

Bartın'ın Gürgenpınarı mevkiinde, Ankara'dan Bartın'a gezmek için yola çıkan 4 kişilik bir grup, sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin durağa dalmasıyla hafif...

KASTAMONU

Karabük'te gerçekleştirilen operasyonda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bir şahsın evine yaptığı operasyonda çok sayıda kaçak alkol ele geçirdi.

ZONGULDAK

Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında alkollü bir sürücü, yol kenarında arızalanan motosikletini iten bir sürücüye çarptı.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Sigara, nargile ve diğer tütün mamulleriyle ilgili önemli bir değişiklik yapılacak.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın merkezinde baygın şekilde kaldırımda yatan şahıs ekipleri harekete geçirdi.

BARTIN

Asma bölgesinde, geçen gece saat 02:00 civarında trafik denetiminden kaçmak isteyen otomobil sürücüsü ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

BARTIN

Bartın il merkezinde gerçekleştirilen trafik uygulamasında, alkollü bir sürücü ile trafik polisleri arasında geçen komik diyaloglara sahne oldu.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin şerit değiştirmesi sonucu yaşanan çarpışma neticesinde bir kişi yaralandı.

ZONGULDAK

Zonguldak Tarım Orman İl Müdürü Nihat Ağan 2024 Yılı Tütün Mamulü ve Alkollü İçki Satış Belgeleri Süre Uzatımı hakkında açıklamada...