Alkol Haberleri

alkol haberleri ve güncel alkol gelişmeleri, alkol ile ilgili tüm video, alkol fotoğrafları ve alkol haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında alkollü bir sürücü, yol kenarında arızalanan motosikletini iten bir sürücüye çarptı.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Sigara, nargile ve diğer tütün mamulleriyle ilgili önemli bir değişiklik yapılacak.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın merkezinde baygın şekilde kaldırımda yatan şahıs ekipleri harekete geçirdi.

BARTIN

Asma bölgesinde, geçen gece saat 02:00 civarında trafik denetiminden kaçmak isteyen otomobil sürücüsü ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

BARTIN

Bartın il merkezinde gerçekleştirilen trafik uygulamasında, alkollü bir sürücü ile trafik polisleri arasında geçen komik diyaloglara sahne oldu.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin şerit değiştirmesi sonucu yaşanan çarpışma neticesinde bir kişi yaralandı.

ZONGULDAK

Zonguldak Tarım Orman İl Müdürü Nihat Ağan 2024 Yılı Tütün Mamulü ve Alkollü İçki Satış Belgeleri Süre Uzatımı hakkında açıklamada...

EKONOMİ

Yeni yılın gelmesiyle birlikte zam haberleri art arda gelmeye başladı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Yağcılar mevkiinde aracın kasasından onlarca şişe düştü.

EKONOMİ

Enflasyon verilerinin ardından, alkol ve akaryakıta gelecek ÖTV zammı belli oldu. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25,6 artacak.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta jandarma ekipleri, yılbaşı öncesinde gerçekleştirdikleri operasyonda litrelerce sahte alkol ele geçirdi.