Amasya Haberleri

Amasya haberleri ve güncel Amasya gelişmeleri, Amasya ile ilgili tüm video, Amasya fotoğrafları ve Amasya haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında çok sayıda ölen ve yaralananın olduğu belirtildi.

GENEL

AFAD, 2-3 Eylül tarihleri için bazı illerde sarı ve turuncu kodlu şiddetli yağış uyarısında bulundu.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmede; Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur başlıyor.

GENEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu haftaki hava durumuna dair açıklama yaptı.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre Karadeniz kıyılarındaki bazı illerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

KASTAMONU

Kastamonu başta olmak üzere Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Amasya, Samsun ve Sinop için tarih verilerek uyarı yapıldı. 

ZONGULDAK

Küçük güreşçiler güreş meydanında hünerlerini sergilemek için toplandılar. Türkiye’nin bir çok ilinden katılan küçük güreşçiler kıyasıya mücadele edecek.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Küre ilçesinde Güllüce köyünde ormanlık alanda bulunan cesedin Amasya'dan Kastamonu'ya gelerek Küre Dağların'da kaybolan bekçinin cesedi olduğu anlaşıldı.

KASTAMONU

Amasya Emniyet Müdürlüğünde bekçi olarak görev yapan Ender Yücel Kastamonu'nun Küre ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bulundu.

KASTAMONU

Kastamonu’da gençler modifiye ettikleri aracı pirinçle kaplayarak sergilediler. Tosya pirincini tanıtmak asıl amaçları olan gençler fuarda arabayı sergilemeye devam etmek...

GENEL

Diyanet-Sen Başkanı lise mezuniyetleri hakkında olay oluşturacak sözler sarf etti. Diyanet-Sen başkanının bu sözlerine Eğitim-Sen başkanından tepki geldi.

KASTAMONU

 Karadeniz'de düzenlenen bölgesel istihdam fuarı ile iş veren ve işçiler sanal ortamda buluşarak görüşme imkanı sunuldu.