Araba Haberleri

araba haberleri ve güncel araba gelişmeleri, araba ile ilgili tüm video, araba fotoğrafları ve araba haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük'te otomobil sürücüsü arabayı çalıştırmak için kontağa bastı, kontağa basan sürücünün aracı bir anda alev aldı.

KARABÜK

Karabük'te boşanma aşamasındaki eşinin babasına sinirlendi ve kayınpederinin aracına kurşun yağdırdı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta genç bir çift düğün arabasını yerli milli ve araç TOGG’u yaptı. 

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya otomobil çarptı.

ZONGULDAK

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı Hakan Yeşil, polemik olan arabasına konusuna cevap vererek, Sendikanın menfaatleri doğrultusunda arabasını değiştirdiğini ve...

KARABÜK

Karabük İlinde Özgür-Cansu çiftinin gelinin arabasının arkasına yazdığı yazı hem gülümsetti hemde evlenmenin ne kadar zor olduğu gösterdi.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde yol kenarında koşarak otomobille yarışan 2 yavru ayı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

GÜNDEM

Uzmanlar Türkiye'nin dört bir yanını etkisi altına almış olan kavurucu sıcaklara karşı önlem alınmasını gerektiğini belirtiyor. Sıcak hava dalgası sadece...

KARABÜK

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda otomobil toprak yığınına saplandı. Yaşanan kazada sürücü yaralanırken araba hasar aldı.

KASTAMONU

Aç kalınca şehrin merkezine inen ayı güvenlik kamerasına yansıdı. Gece şehrin merkezine inen ayı araçların lastiklerini parçaladı.

ZONGULDAK

Yeşilçam oyuncularından Göksel Arsoy, oynadığı Altın Çocuk serisi filmlerinde kullandığı antika arabaya yıllar sonra kavuştu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta ikinci el araba fiyatlarının artış sebebi olarak vatandaşların 2022-2023 model arabalarını otopark ve garajlara çekerek stokculuk yapması olarak gösterildi.