Arda güler Haberleri

arda güler haberleri ve güncel arda güler gelişmeleri, arda güler ile ilgili tüm video, arda güler fotoğrafları ve arda güler haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Real Madrid’in yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Arda Güler, sakatlığına rağmen İspanyol ekibinin UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer aldı.

SPOR

Real Madrid teknik direktörün Carlo Ancelotti’nin torunu Arda Güler’in formasını giyerken görüntülendi.

SPOR

Fenerbahçe'de forma giyen Arda Güler en son Real Madrid'e transfer olmuştu. Transfer olan Güler antreman sırasında dizinden sakatlanarak ameliyat olmuştu.

SPOR

Kısa süre önce Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacak.

SPOR

Arda Güler, Real Madrid antrenmanında attığı çalımla forma rekabetinde ben de varım dedi ve Ancelotti'den tam puanı aldı...

SPOR

Rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'e İspanyol takımı kiralama teklifinde bulundu...

SPOR

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Real Madrid'e kısa süre önce transfer olan Arda Güler'den verim almanın çeşitli yollarını arıyor.

SPOR

Arda Güler, Real Madrid ile çıktığı ilk antrenmanda alkış toplarken Carlo Ancelotti'nin oyuncuyla yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

SPOR

Real Madrid’e transferi sonrasında Fenerbahçe taraftarının sitem ettiği Arda Güler, “Ayrılmak benim için kolay olmadı” dedi.

SPOR

Dünya futbolunda en yüksek bonservis ücretiyle transfer olan 7 Türk futbolcuyu sizler için listeledik.

SPOR

Real Madrid’e bonuslarlarla birlikte 30 milyon Euro’ya transfer olan Arda Güler, sağlık kontrollerinden geçti.

SPOR

Arda Güler, İspanya’ya gitti. Arda, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Madrid temsilcisi ile resmi sözleşme imzalayacak.