Bağkur Haberleri

Bağkur haberleri ve güncel Bağkur gelişmeleri, Bağkur ile ilgili tüm video, Bağkur fotoğrafları ve Bağkur haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


EKONOMİ

Emekliler, önümüzdeki dönemde alacakları aylık maaş tutarlarına dair merakla bekliyorlar. Peki emeklilerin maaşları ne kadar olacak?

ZONGULDAK

170 bin Zonguldaklı emeklinin beklediği haber Resmi Gazete’de yayımlandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gerçekleşen yeni düzenlemeler, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam sağladı.

GENEL

Türkiye'de emeklilik şartlarına dair merakla beklenen haberler sonunda geldi. Emeklilikle ilgili yasal düzenlemeler, prim ve yıl şartlarını içeriyor.

GÜNDEM

Türkiye'de emekliler, uzun yıllar boyunca ülkeye hizmet etmiş bireyler olarak hak ettikleri değeri görmek istiyorlar.

GÜNDEM

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranı ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e yükseltildi.

GÜNDEM

İşte, 2024 Ocak emekli zammı sonrası SSK ve Bağ-kur emekli maaşları son durum…

ZONGULDAK

Emeğin başkenti kömür kent Zonguldak’ta ücretli olarak aktif sigortalı çalışanların sayısı belli oldu

GENEL

Emekli maaşlarına yapılacak düzenleme ve zamlar gündemde... Yeni açıklanan enflasyon emekli maaşlarını nasıl etkileyecek? Emekli maaşları ne kadar olacak?

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu, Emekli Sandığı ve Bağkur kapsamında aylık geliri olmayan emeklilere bugünden itibaren 5 bin TL tutarında...

ZONGULDAK

Tüm Emek-Der Şube Sekreteri Adnan Küçükvar Türkiye'nin kanayan yarası emekli mağduriyetine, Zonguldak'ın kaçak ocak sorununa, kültürel sorunları gibi sorunlara değinerek...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti'nin İl Başkanları toplantısında emeklinin yüzünü güldürecek açıklamalarda bulundu.