BANKA Haberleri

BANKA haberleri ve güncel BANKA gelişmeleri, BANKA ile ilgili tüm video, BANKA fotoğrafları ve BANKA haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Emeklilerin banka tercihi, artan promosyon miktarlarına bağlı olarak şekilleniyor.

ZONGULDAK

Emekli maaşların zamlanmasının ardından bankaların promosyon tutarları değişti. 12 bin liraya kadar emekli promosyonu veren bankalar var.

GENEL

Kredi kartı kullanıcılarını ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanıyor. Konut ve otomobil kredilerinde sınırlamalara gidilirken, kredi kartı harcamalarındaki artış devam ediyor.

ZONGULDAK

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşın gözü açıklanacak faiz oranlarındaydı. Peki bankaların konut kredisi faiz oranlar kaç olarak açıklandı?

EKONOMİ

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre, kredi kartı ödemeleri gün geçtikçe artıyor. Ancak, kredi kartlarına limit sınırlaması gelip gelmeyeceği konusu...

KASTAMONU

Kastamonu'da yaşayan bir kadın, kendisini banka personeli gibi tanıtarak dolandırıcılık yapan kişilere mobil bankacılık şifresini verdi.

EKONOMİ

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz indirimi beklentilerindeki azalma ile bağlantılı olarak altında gerileme devam ediyor.

GÜNDEM

Kredi faizleri gittikçe yükselirken, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar sıfır faiz kampanyalarından faydalanmak istiyor. Bankaların 2024 yılında yüzde sıfır faizli kredileri...

ZONGULDAK

Ünlü Menkul, Ereğli Hisselerinde Dev Hamle! Rekorunu Kırdı... İşte detaylar...

KASTAMONU

Kastamonu'da ticaretle uğraşan 41 yaşındaki Ramazan Ahlatçıoğlu, banka hesabına yanlışlıkla gönderilen 635 bin TL yattı.

GENEL

Yatırımcıların merakla beklediği ÇATES Çatalağzı Termik Santrali için halka arz açılırken bazı bankalardan katılım sağlanamayacak.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesine bir banka şubesini açıyor. Ziraat Bankası ve Vakıf Bankasından sonra bir banka daha şube açıyor.