Bartın üniversitesi Haberleri

bartın üniversitesi haberleri ve güncel bartın üniversitesi gelişmeleri, bartın üniversitesi ile ilgili tüm video, bartın üniversitesi fotoğrafları ve bartın üniversitesi haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BARTIN

Bartın Üniversitesi cumhuriyetin 100. yılında düzenlediği panelde üniversitenin gelişimini anlattı.

BARTIN

Times Higher Education (THE) 1001-1200 listelik dünyanın en iyi üniversiteleri Türkiye'den Bartın Üniversitesi de girdi.

ZONGULDAK

Zongludak ve Bartın Üniversiteleri rektörleri bir araya geldi. İki üniversitenin de gelişmesi için işbirliği yapılması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

BARTIN

BARÜ, Cumhuriyet’in 100. yılında Ankara’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest'teki yerini aldı.

BARTIN

Üniversite öğrencisi 26 yaşındaki genç elektrik kablosuyla yaşamına son verdi. Tek başına yaşayan üniversiteli genç yatak odasında canına kıydı.

BARTIN

Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırmasında Bartın Üniversitesi (BARÜ) üst sıralarda yer aldı. Rektör Uzun, “ÜNİAR Üstün Performans Ödülü”ne layık görüldü.

BARTIN

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen etkinlikte bilim insanları bir araya geldi. Bilim insanlarının katılımıyla enerji dönüşümün yükselen değeri hidrojenin değeri konuşuldu.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Öğretim Elemanları’nın, dün Bartın Üniversitesi’nin (BÜ) ev sahipliğinde düzenlenen ‘’15. YDYO...

BARTIN

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG Türkiye Teakwondo Şampiyonasının açılış töreni gerçekleştirildi. 

BARTIN

Türk girişimci tarafından geliştirilen ve BARÜ’den ödül alan hidrojen tabanlı proje dünyaya ihraç edilmeye başlandı. TEKNOFEST 2023’te tüm dikkatleri üzerine...

BARTIN

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) paydaşı olduğu TEKNOFEST 2023’teki yoğun ilgi gören standında bölgesel kalkınma odaklı projeler ile yeni dönem hedeflerden bahsedildi.

BARTIN

Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencilerinin yerli imkânlarla kampüsteki atölyelerinde ürettikleri sabit kanat İnsansız Hava Aracı (İHA) TEKNOFEST 2023’de gururlandırdı.